Ucuza Uçak Bileti Almanın Yolları

19/10/2016
Tatilino Turizm Acentesi

Ucuz uçak bileti almak her gezginin hayali, her bütçesi kısıtlı kişinin rüyasıdır. Uygun fiyatlara uçak bileti satın almak aslında sanıldığı gibi bir hayal, rüya değil olabilirliği yüksek bir durum. Düşünün ki bir yolculuk planlıyorsunuz ve uçak biletini ucuza almak istiyorsunuz, o halde ne kadar ucuz uçak bileti alma şansınız olursa o kadar geniş bir gezi bütçeniz olur. Peki, ucuza uçak bileti bulma yolları nedir? İnceleyelim.

ERKEN REZERVASYON UÇAK BİLETLERİNDEN FAYDALANIN

Bir bileti gideceğiniz gün almak 100 lira ise üç ay öncesinden almak emin olun 50 lira! Erken rezervasyon fırsatları sunan firmalar, bu yöntemle ucuz uçak bileti bulma konusunda gezginciler için şahane seçenekler sunabiliyor. Yolculuk planınız hazırsa eğer önceden biletinizi ucuza alarak bütçenizi dengede tutabilirsiniz. Erken kalkan yol alır!

BİRAZ ESNEK OLUN!

Uçuş tarihlerinizde esnek olmanız size artı olarak dönüş yapabilir. Zira sabahın erken saatlerinde veya gecenin geç saatlerinde uçak bileti almak sandığınızdan çok daha ucuz olabiliyor. Ekonomik bir yolculuk yapmak için uçuş saatlerinde esnek olmanız önerilir. Böylece ucuz uçak bileti alma konusunda şanslı olabilirsiniz.

GEÇ TARİHLERDE BİLET ALIN

Erken rezervasyona iyi bir alternatif de bileti geç almaktır. Havayolları şirketlerinin her ay doldurmak istediği bir uça bileti/yolcu kapasitesi vardır. Bu kotayı doldurmak isteyen firmalar, hedefledikleri rakamlara ulaşamadıkları zaman bilet fiyatlarında oynama yaparak çok ucuz fiyatlarla bileti satışa sunar. Uçuş planınız konusunda bir zorunluluk yoksa eğer bu tarz fırsatlardan yararlanarak ucuz uçak bileti alma şansına erişebilirsiniz. Ucuz uçak bileti bulmak sandığınız kadar zor değil.

TATİLİNO SMS ABONESİ OLUN

Fırsatlardan ve kampanyalarımızdan haberdar olmak için sms listemize üye olabilirsiniz.